Onderhoudscontract voor Brand- en Ontruimingsinstallaties

Bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging weten we hoe cruciaal het is dat uw brand- en ontruimingsinstallaties betrouwbaar functioneren. Door regelmatig onderhoud uit te voeren de werking van de installaties gegarandeerd. Dit is meestal een vereiste vanuit de regelgeving met name de NEN2535 Norm.

Waarom een Onderhoudscontract?

Onze onderhoudscontracten bieden uitgebreide voordelen, waaronder:

  • Maandelijkse Controle: Onze experts voeren maandelijkse controles uit om ervoor te zorgen dat uw brand- en ontruimingsinstallaties optimaal blijft werken. Denk bijvoorbeeld aan de doormelding.
  • Jaarlijks Onderhoud: We voeren jaarlijks onderhoud uit om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en op te lossen. Hierbij worden alle componenten grondig gecontroleerd en getest. Dit voorkomt storingen en zorgt ervoor dat uw systemen betrouwbaar blijven.
  • Geen Voorrijkosten of Arbeidsloon: Tijdens een storing in de looptijd van het contract betaalt u geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • 24/7 Storingsdienst: Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u bij te staan bij eventuele problemen. Dit wordt aangegeven met een sticker op uw centrale.

Transparante Tarieven

ECE Brand & Inbraakbeveiliging biedt scherpe en transparante tarieven voor onderhoudscontracten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Voor specifieke tarieven voor uw brand- en ontruimingsinstallaties kunt u contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte offerte.

Overstappen naar ECE Brand & Inbraakbeveiliging

Bent u niet tevreden met uw huidige installateur? Wij kunnen uw brand- en ontruimingsinstallaties overnemen, inclusief onderhoudscontract en meldkamer aansluiting. Na een grondige inspectie door onze adviseur ontvangt u een duidelijke offerte voor de overname. Neem contact met ons op via 030 – 244 77 92 om een afspraak te maken.

Kies voor Zekerheid en Betrouwbaarheid

Met meer dan 40 jaar ervaring in de beveiligingssector, zijn wij uw betrouwbare partner voor het onderhoud van brand- en ontruimingsinstallaties. Onze toegewijde service zorgt ervoor dat uw systemen altijd in topconditie verkeren, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op uw beveiligingsoplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of bel 030 – 244 77 92 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Uw veiligheid is onze prioriteit!

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid