Onderhoud Camerasysteem

Bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging begrijpen we hoe belangrijk het is om uw camerasysteem goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar voorkomt ook onverwachte storingen en dure reparaties in de toekomst. Onze toegewijde service zorgt ervoor dat uw camerasysteem altijd optimaal functioneert, klaar om u te beschermen wanneer dat het meest nodig is.

Waarom Kiezen voor Ons Onderhoudscontract?

Als u kiest voor een service/onderhoudscontract bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging, profiteert u van uitgebreide voordelen:

  • Jaarlijkse Onderhoudsbeurten: Onze experts komen jaarlijks langs om uw camerasysteem grondig te inspecteren, reinigen en indien nodig opnieuw in te regelen.
  • Firmware Updates: We zorgen ervoor dat uw opnamerecorder altijd voorzien is van de nieuwste firmware, zodat uw systeem up-to-date blijft met de laatste technologische ontwikkelingen.
  • Geen Voorrijkosten of Arbeidsloon: Tijdens de looptijd van het contract betaalt u geen extra kosten voor vervanging van defecte onderdelen.
  • 24/7 Storingsdienst: Bij eventuele problemen staat onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Transparante Tarieven

Bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging hanteren we transparante tarieven voor onze onderhoudscontracten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven voor camerasystemen in 2023 (exclusief 21% BTW):

  • Camerasysteem tot maximaal 4 camera’s: € 169,00 per jaar
  • Camerasysteem tot maximaal 8 camera’s: € 225,00 per jaar
  • Camerasysteem tot maximaal 16 camera’s: € 325,00 per jaar

Overstappen naar ECE Brand & Inbraakbeveiliging

Bent u niet tevreden met uw huidige installateur? Bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging nemen we graag uw huidige camerasysteem over, inclusief onderhoudscontract en meldkameraansluiting. Na een grondige controle door onze adviseur ontvangt u een heldere offerte voor de overname. Bel ons vandaag nog op 030 – 244 77 92 om een afspraak te maken.

Kies voor Zekerheid en Betrouwbaarheid

Met meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingssector, zijn wij uw betrouwbare partner voor camerasysteem onderhoud en beveiligingsoplossingen. Neem contact met ons op via info@ecebv.nl voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Uw veiligheid is onze prioriteit!

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid