Onderhoud Alarmsysteem

Optimaliseer Uw Alarmsysteem met Regelmatig Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw alarmsysteem voorkomt problemen en dure reparaties in de toekomst. Bij ECE Brand & Inbraakbeveiliging zorgen we ervoor dat uw systeem altijd in topconditie verkeert. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar verzekert ook dat u altijd de beste service ontvangt bij eventuele problemen.

Belang van Onderhoud en Service

Bij de aanschaf van een alarmsysteem is het sterk aan te raden om ook een onderhoudscontract af te sluiten. Dit garandeert dat uw systeem zonder storingen blijft werken en dat de verzekering in geval van inbraak uitkeert. ECE Brand & Inbraakbeveiliging verzorgt jaarlijks onderhoud volgens de voorschriften, wat de werking van uw alarmsysteem waarborgt.

Wat Houdt ons Onderhoudscontract In?

Met een service- en onderhoudscontract van ECE Brand & Inbraakbeveiliging profiteert u van jaarlijkse onderhoudsbeurten. We testen uw alarmsysteem, voeren updates uit, reinigen componenten en meten de spanning van batterijen en noodaccu’s. Tijdens de contractperiode betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon bij vervanging van defecte onderdelen. Bovendien kunt u 24/7 gebruikmaken van onze storingsdienst. Dit wordt aangeduid met een sticker op uw centrale, vaak geplaatst in de meterkast.

Voordelen van een Onderhoudscontract

  • Geen onverwachte kosten: Arbeids- en voorrijkosten zijn inbegrepen.
  • 24/7 Storingsdienst: Altijd ondersteuning bij problemen.
  • Jaarlijkse inspectie en onderhoud: Uw systeem blijft in optimale conditie.
  • Verzekeringsgarantie: Zorgt ervoor dat uw verzekering uitkeert bij inbraak.

Tarieven 2024

Alarmsystemen (draadloos of bekabeld):

  • Alarmsysteem tot maximaal 6 melders: € 169,00 per jaar (excl. 21% BTW)
  • Alarmsysteem tot maximaal 10 melders: € 195,00 per jaar (excl. 21% BTW)
  • Alarmsysteem tot maximaal 16 melders: € 299,00 per jaar (excl. 21% BTW)

Onderhoudscontract Nodig?

Neem contact op met ECE Brand & Inbraakbeveiliging via 030 – 244 77 92 of stuur een e-mail naar info@ecebv.nl om een afspraak te maken. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in beveiliging.

Overname van Andere Installaties

Bent u niet tevreden met uw huidige installateur? Wij kunnen uw alarmsysteem inclusief onderhoudscontract en meldkamer aansluiting overnemen. Na een controle door onze adviseur ontvangt u een offerte voor de overname. Bel ons op 030 – 244 77 92 voor een afspraak.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid