Succes van camerabeveiliging

Om een Provision-ISR camerabeveiliging aan te schaffen is er meer nodig dan zomaar een camera te kiezen. Omdat er niet alleen veel verschillende objecten zijn bv., bedrijven, woningen of parkeerplaatsen, er zijn ook veel verschillende wensen die aan een camerabeveiliging wordt gesteld. De vraag moet gesteld worden waar wil ik de camera voor gebruiken. Moet er een auto bekeken worden? Of gaat het erom dat ik achteraf een insluiper in de tuin kan identificeren? Om de juiste keuze te maken is de vakman op dit gebied van camerabeveiliging die samen met u de juiste keuze kan maken, maar ook kan aangeven waar en waarom die op een bepaalde plaats gemonteerd dient te worden. Daarbij gaat het niet alleen om het technische aspect maar moet er ook rekening gehouden worden met de privacy rond de camerabeveiliging. Ook hier is de monteur voor opgeleid.

Camerabeveiliging is meer dan alleen kijken naar beelden

Camerabeveiliging bestaat uit meer dan alleen een camera’s. Zo worden de beelden opgeslagen op een opnamerecorder, als er een calamiteit is geweest kunt u eenvoudig de beelden terugkijken op bv, een computer, tablet of smartphone. Ook is het van belang dat de verbinding van de recorder over het internet op een veilige manier kan worden verzonden. De opgeslagen beelden worden cyber beveiligd. ingebouwde update-functie houdt uw camerasysteem veilig en up-to-date. Toegang tot uw beveiligingssysteem wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo bepaalt u zelf wie er wel en niet mee kan kijken; wel zo veilig!

Verschillende soorten beveiligingscamera’s

Er zijn vele soorten beveiligingscamera’s welke momenteel op de markt worden aangeboden. Er is een ruime keuze en kan het soms lastig zijn om de perfecte camera te vinden. Camerabeveiliging is maatwerk en daarom denken wij met u mee. Hieronder vindt u meer informatie over verschillende camera’s die wij u kunnen aanbieden.

Provision camerabeveiliging

kentekencamera

Wat is een infrarood camera

Een Provision infrarood camera is voorzien van speciale led’s die de camera ondersteund in het donker voor een beter beeld. Er zijn verschillende soorten infrarood led’s. Ze kunnen rond de lens zitten maar tegenwoordig zijn de nieuwste camera’s van Provision-ISR uitgerust met 1, 2 of 3 Hight Power Led’s. Deze zorgen voor  haarscherpe beelden. Een infrarood camera is groter dan een camera zonder led’s

Infrarood camerabeveiliging

Wat is een Dome camera

Een dome camera is te herkennen aan zijn ronde bol. Het voordeel van deze camera is de mogelijkheid om de lens in diverse richtingen te draaien. Sommige camera’s zijn uitgevoerd met een motorzoom lens, dat kan handig zijn als je het object dichterbij wilt bekijken. De dome camera’s van Provision zijn vandaal bestendig.

dome camera

Wat is een HIGH DEFINITION (HD) camera

Een High Definition (HD) camera rekent af met onduidelijke camerabeelden. Deze heeft ten opzichte van de oude analoge camera een optimale resolutie om haarscherp beeld weer te geven. Het is wel van belang dat bij aanschaf van een HD camera op de resolutie. ‘Full HD camera’s zijn op dit moment verkrijgbaar tot 8 megapixel.

Wat is een PTZ (Pan Tilt Zoom) camera

Een Pan Tilt Zoom (PTZ) camera is een camera die gedraaid en gekanteld kan worden. Door middel van een ingebouwde zoomfunctie. Deze type camera is zeer populair. De camera kan op afstand met een joystick, DVR, laptop of mobiele telefoon worden bestuurd.

 

 

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid