Is een Draadloos Alarmsysteem Betrouwbaar? Ontdek de Feiten over AVS en U-Prox

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar draadloos alarmsysteem, is het essentieel om te kiezen voor producten die verder gaan dan wat je bij een bouwmarkt kunt vinden. Alarmsystemen die daar verkocht worden, kunnen vaak leiden tot storingen en valse meldingen. Voor echte gemoedsrust is het belangrijk om systemen te kiezen die erkend zijn door de beveiligingsbranche en verzekeringsmaatschappijen.Draadloos Alarmsysteem Betrouwbaar

Betrouwbare Draadloze Alarmsystemen: AVS en U-Prox

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van inbraaksystemen van AVS en U-Prox, beide bekend om hun hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze systemen worden erkend door beveiligingsprofessionals en voldoen aan strenge certificeringsnormen, waaronder die van het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie). Deze certificeringen waarborgen dat je een betrouwbaar en degelijk systeem ontvangt, mits correct geïnstalleerd door onze vakbekwame technici.

Onze lange garantie op deze systemen onderstreept ons vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van de door ons geïnstalleerde producten.

Veelvoorkomende Fabels over Draadloze Alarmsystemen Ontkracht

1. Draadloze Signalen zijn Gemakkelijk te Verstoren

Onze draadloze alarmsystemen werken op de frequentie van 868,95 MHz en maken gebruik van unieke digitale coderingen voor elk component. Dit minimaliseert het risico op storingen van buitenaf. Vergelijk het met DECT-telefoons: door hun unieke codes zijn ze moeilijk af te luisteren. Bovendien beschikken onze systemen over een jamdetectiefunctie, die pogingen tot verstoring direct signaleert.

2. Batterijen Gaan Niet Lang Mee en Zijn Duur

De batterijen die bij onze alarmsystemen worden geleverd, zijn van het Lithium-type en gaan doorgaans 3 tot 5 jaar mee bij regulier gebruik. Lithiumbatterijen staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. Als een batterij bijna leeg raakt, geeft het systeem tijdig een waarschuwing, zodat je voldoende tijd hebt om deze te vervangen. Lithiumbatterijen zijn tegenwoordig betaalbaar en in diverse maten beschikbaar, waardoor de kosten per jaar minimaal zijn.

3. Draadloze Alarmsystemen Zijn Duur

Onze draadloze alarmsystemen zijn scherp geprijsd en kunnen precies worden afgestemd op jouw behoeften. Ze worden geleverd met de benodigde Lithiumbatterijen, wat je geen extra kosten voor batterijen oplevert. In tegenstelling tot bedrade systemen, die vaak hoge bekabelingskosten met zich meebrengen, kunnen draadloze systemen meestal binnen een dag worden geïnstalleerd en operationeel worden gemaakt.

4. Veel Storingen bij Draadloze Alarmsystemen

De alarmsystemen van AVS en U-Prox staan bekend om hun betrouwbaarheid en storingsvrije werking. Uit onze serviceoverzichten blijkt dat bijna 95% van de storingsmeldingen te wijten zijn aan gebruikersfouten. Klantenfeedback en marktonderzoek bevestigen dat gebruikers uiterst tevreden zijn en veel vertrouwen hebben in de door ons geïnstalleerde alarmsystemen.

Conclusie

Een draadloos alarmsysteem kan net zo betrouwbaar zijn als een bedraad systeem, vooral als je kiest voor gerenommeerde merken zoals AVS en U-Prox. Met een NCP-certificering, lange batterijlevensduur en scherpe prijsstelling bieden wij alarmsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en je de gemoedsrust geven die je verdient. Voor betrouwbaar, efficiënt en kosteneffectief beveiligingsbeheer is een draadloos alarmsysteem absoluut de moeite waard.

Neem contact met ons op voor meer informatie over U-Prox en andere betaalbare beveiligingsopties die wij aanbieden.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid