AVS Inbraakbeveiliging voor woning of bedrijf

Inbraakbeveiliging is iets wat tegenwoordig niet meer weg te denken is in een woning of bedrijfspand. Steeds vaker is een woning of bedrijf het doelwit van brutale en agressieve inbraken en overvallen. Dit komt mede dat woningen en bedrijven zich steeds beter beveiligen tegen inbraak- en overval risico’s. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis een makkelijk doelwit. Voor bedrijven wordt het wel iets moeilijker. Maar met een goed alarmsysteem vermindert de kans op een geslaagde inbraak.

Voor inbrekers is een alarmsysteem toch een hindernis bij een inbraak. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zal het alarmsysteem in werking treden. Inbraakbeveiliging is daarom en prioriteit om u veilig te voelen en ECE brand & inbraakbeveiliging is hierin uw perfecte partner. Door onze expertise en meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij u inbraakbeveiliging leveren van hoge kwaliteit en niet geheel onbelangrijk voor een goede prijs.

inbraakbeveiliging

Draadloze buiten beveiliging voor woning

Het beveiligen van een woning kan op verschillende manieren, u kunt kiezen voor traditionele beveiliging met binnen melders maar tegenwoordig word vaak gekozen voor buitenbeveiliging. Het voordeel van buitenbeveiliging is dat als er een poging word gedaan om in te breken dat er geen schade aan de woning ontstaat en u direct een melding krijgt via de App.

Meer voordelen zijn dat het alarmsysteem gebruikt kan worden als u thuis bent of wanneer de kinderen wakker worden normaal door het huis kunnen lopen zonder dat er alarm word veroorzaakt. Dus alle gemak voor een optimale beveiliging. Het kan beveiligingssysteem kan draadloos of bekabeld worden uitgevoerd.

U kunt een keuze maken voor een bekabeld alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem te laten installeren. Dit geld alleen voor beveiligingsklasse 2. Kiest u voor een draadloos alarmsysteem dan worden de melders geplaatst zonder dat er gebruik word gemaakt van bekabeling.

Dit heeft als voordeel dat bij het monteren van de melders of contacten niets zichtbaar is, waar normaal gesproken bij een bekabeld alarmsysteem hier wel sprake van is.

buitenbeveiliging

Bedieningsgemak van het alarmsysteem

Alle beveiligingssystemen worden traditioneel bediend door middel van codebedienpanelen die overigens zeer gebruiksvriendelijk zijn. De alarmsystemen kunnen ook worden voorzien van een design touch paneel. Het is ook mogelijk om met een gratis APP het alarmsysteem in- of uit te schakelen.

De meldingen van het alarmsysteem kunnen worden doorgemeld naar bv, Smartphone, Tablet of iPhone. De draadloze RAPTOR centrale is ook voorzien van een GSM module, deze zit standaard ingebouwd.

Doormelden van het alarmsysteem

Als uw alarmsysteem op de meldkamer is aangesloten, blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.
Voor particulieren hebben wij al een basis aansluiting v.a. 225,00 incl. BTW per jaar.
Voor bedrijven is dat v.a. 258,00 per jaar excl. BTW.

meldkamer

Wilt u meer informatie of een passende offerte klik (hier) en nodig ons uit voor een gesprek.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid