Onderhoud en service voor alarm en camerasystemen

Goed onderhoud voorkomt problemen

Door regelmatig onderhoud en service voor alarm en camerasystemen voorkomt u problemen of dure reparaties in de toekomst. Met de onderhoud service van ECE brand & inbraakbeveiliging weet u zeker dat uw systeem altijd in goede handen is en dat u bij eventuele problemen direct de beste service krijgt.

 

Service en onderhoud op uw inbraakbeveiliging

Wilt u een alarmsysteem aanschaffen? Dan raden wij u aan om ook te kiezen voor een onderhoudscontract. Het is van belang dat bij het onderhoud en service voor alarm en camerasystemen uw systeem zonder storingen blijft werken. Bovendien keert de verzekering in geval van inbraak alleen uit als het alarmsysteem goed onderhouden is. Als u een onderhoudscontract bij uw alarmsysteem afsluit, onderhoud ECE brand & inbraakbeveiliging uw alarmsysteem jaarlijks volgens de voorschriften, waardoor de werking ervan gewaarborgd blijft. Een veilig gevoel voor u, en een garantie voor de verzekeringsmaatschappij.

 

Wat houd ons service/onderhoudscontract in van een alarmsysteem?

Als u bij ECE brand & inbraakbeveiliging een service/onderhoudscontract afsluit, komen we jaarlijks langs om uw alarmsysteem te onderhouden en te testen, recente updates, reinigen van componenten, spanning meten van batterijen en noodaccu. Tijdens de looptijd van het service/onderhoudscontract betaalt u geen voorrijdkosten en arbeidsloon wanneer er een defect product dient te worden vervangen. U kunt gebruikmaken van onze storingsdienst 24/7. Dit word kenbaar gemaakt d.m.v. een sticker op uw centrale die meestal in de meterkast word geplaatst.

 

Wat houd ons service/onderhoudscontract in van een camerasysteem?

Bij het afsluiten van een service/onderhoudscontract op een camerasysteem worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd;
Jaarlijks worden de camera’s gereinigd en opnieuw eventueel ingeregeld.
De opnamerecorder zal worden voorzien van de laatste nieuwe firmware.

Gedurende de looptijd van het contract betaald u geen voorrijdkosten en arbeidsloon als een camera moet worden vervangen.
Wanneer een camera of recorder tijdelijk verwijderd moet worden zal deze tijdelijk worden vervangen voor een leen product zodat u altijd een werkend camerasysteem heeft. U kunt gebruikmaken van onze storingsdienst 24/7 Dit word kenbaar gemaakt d.m.v. een sticker op de opnamerecorder.

 

Tarieven 2023

ECE brand & inbraakbeveiliging werkt met scherpe tarieven, ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Arbeids- en voorrijkosten zitten bij de contractspijs inbegrepen (met uitzondering van accu’s en batterijen), zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit geldt zolang de werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens normale werkuren.

Hieronder vind u enkele voorbeelden voor een alarmsysteem (Draadloos of bekabeld)

Alarmsysteem tot maximaal   6 melders         169,00

Alarmsysteem tot maximaal 10 melders         195,00

Alarmsysteem tot maximaal 16 melders         299,00

genoemde bedragen zijn per jaar exclusief 21% BTW

 

Hieronder vind u enkele voorbeelden voor een camerasysteem (HD of IP)

Camerasysteem tot maximaal   4 camera’s    169,00

Camerasysteem tot maximaal   8 camera’s    225,00

Camerasysteem tot maximaal 16 camera’s    325,00

genoemde bedragen zijn per jaar exclusief 21% BTW

 

Onderhoudscontract op brand/ontruimingsinstallatie op aanvraag

 

Onderhoudscontract nodig?

Bel 030 – 244 77 92, stuur ons een email, info@ecebv.nl om een afspraak te maken neem contact op via het contactformulier.
Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij uw partner in beveiliging.

 

Overnamen van andere installaties

Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige installateur kunnen wij het alarmsysteem, brandmeld/ontruimingssysteem of camerasysteem overnemen
inclusief onderhoudscontract en meldkamer aansluiting. Na een controle van onze adviseur ontvangt u van ons een offerte voor overname.
Dus als u wilt overstappen bel ons 030 – 2447792 voor een afspraak.

Onderhoud en service voor alarm en camerasystemen

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid