Kenteken camera

Onze nieuwe SMART-SIGHT-SERIE kentekencamera bevat hoogwaardige AI-software, welke ontworpen zijn voor specifieke doeleinden en toepassingen oa, Kentekenregistratie, Gezichtsherkenningscamera’s en Perimeter alarm. Alle componenten, van de sensor tot aan de lens, als de CPU en zelfs de verlichting zijn speciaal geselecteerd om het meest nauwkeurige AI-resultaat te leveren voor de vereiste toepassing.

Toepassing

Deze kentekencamera is zeer geschikt voor bv, Benzinestation, Jachthavens, Caravanparken, Poortbesturing en parkeerplaatsen. Waar nu nog gewerkt wordt met pasjes, druppels of afstand bediening is met deze kentekencamera verledentijd. De eenvoud van deze camera is dat je het kenteken inleest van een auto en de kentekencamera herkend dit kenteken en de slagboom gaat open. U kunt eenvoudig een kenteken toevoegen of verwijderen.  Voor opname kan er een SD kaart worden ingebracht (max. 128Gb) of via een opnamerecorder.

 

De I6-320LPR-MVF1 en 2 zijn 2 megapixel netwerkcamera’s met een lichtgevoelige 1/2.8″ CMOS sensor, een 2.8-12 mm of 7-22mm M-zoom lens en functies als real-WDR, smart focus, privacy masking en een D&N schakeling. Het kentekengebied voor de I6-320LPR-MVF1 ligt tussen de 1 en 15 meter en de I6-320LPR-MVF2 ligt tussen de 10 en 30 meter bij een snelheid van 0-40 km/u. Toepassingen zijn bv, voor (auto)wasstraten, een parkeerplaats of industrieterreinen, een distributiecentrum of een toegang registratie bij slagbomen.

Full hd ip kenteken camera

Kenteken herkennings camera

 

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid