Wat doet een Mistgenerator, en waarom?

Het woord mistgenerator zegt het eigenlijk zelf al, het genereren van mist. Bij een inbraak of ramkraak zullen de standaard alarmsystemen het naar behoren doen. Vaak zal het gebeuren dat de opvolging een geruime tijd op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen weg te nemen en tijdig er mee weg komen. Hier biedt mistbeveiliging de oplossing.

Pakkans van inbreker zonder mistgenerator 2 minuten.

Pakkans inbreker met mistgenerator 15 seconden.

De werking van de mistgenerator.

De generator is in staat om binnen enkele seconden een ruimte te vullen met een ondoorzichtige mist. Door de mist zullen de personen in deze ruimte geruime tijd volledig gedesoriƫnteerd raken. Het zicht wordt ernstig beperkt tot enkele tientallen centimeters. Deze mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De generator kan op twee manieren worden geactiveerd. Bovendien kan hij gekoppeld worden aan een alarmsysteem die bij inbraak automatisch mist spuit, maar de mistgenerator kan ook d.m.v. een overvalknop worden geactiveerd..

Afbeelding van een mistgenerator

Waar wordt een mistgenerator geplaatst?

De mistgenerator wordt voornamelijk in een ruimte(s) geplaatst waar de meest waardevolle goederen zich bevinden. Zo wordt op een effectieve wijze de diefstal beperkt of zelfs voorkomen.
Zo wordt namelijk een mistbeveiliging bv., bij juweliers, loodsen, magazijnen en kantines van sportcomplexen geplaatst, en wordt immers in combinatie met een inbraakbeveiliging aangebracht.

Ontstaat er schade aan mens, dier of producten.

Nee, de mist uit onze mistgenerator is onschadelijk. De mist is getest en u kan dit terugvinden op het certificaat.

Wilt u meer informatie of een passende offerte klik (hier) en nodig ons uit voor een gesprek.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid