Mistbeveiliging, en waarom

Bij een inbraak of ramkraak zullen de standaard alarmsystemen het naar behoren doen. De meldingen, zoals een sirene en door melding uitstekend voldoen. Vaak zal het gebeuren dat de opvolging een geruime tijd op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen weg te nemen en tijdig er mee weg komen.

De werking van de mistmachine.

De mistmachine is in staat om in enkele seconden een ruimte te vullen met een ondoorzichtige mist. Door de mist zullen de personen in deze ruimte geruime tijd volledig gedesoriƫnteerd raken. Het zicht wordt ernstig beperkt tot enkele tientallen centimeters. Deze mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De mistmachine kan op twee manieren worden geactiveerd. Hij kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem die bij inbraak automatisch mist spuit, maar de mistmachine kan ook d.m.v. een overvalknop worden geactiveerd..

mistbeveiliging

Waar wordt een mistmachine geplaatst?

De mistmachine wordt voornamelijk in de ruimte(s) geplaatst waar de meest waardevolle goederen zich bevinden. Zo wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt of zelfs voorkomen.
Zo wordt een mistbeveiliging bv., bij juweliers, loodsen, magazijnen en kantines van sportcomplexen geplaatst, en wordt in combinatie met een inbraakbeveiliging aangelegd.

Ontstaat er schade aan mens, dier of producten.

Nee, de mist uit onze mistmachine is onschadelijk. De mist is getest en u kan dit terugvinden op het certificaat.

Wilt u meer informatie of een passende offerte klik (hier) en nodig ons uit voor een gesprek.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid