Gronddetectie

Gronddetectie, onzichtbare beveiliging voor als het er op aankomt,

Het Sisma CP systeem is gebaseerd op strings met sensoren die op 90cm van elkaar worden gemonteerd. Een string bevat maximaal 50 sensoren en wordt aangesloten op een geprogrammeerde analyzer. Het systeem is hierdoor uiterst goed in te regelen waardoor valse alarmeringen tot nihil worden beperkt. De sensoren zijn geheel onderhoudsvrij.

Toepassingen

Het Sisma systeem is toe te passen als gronddetectie onder gras, gravel, asfalt, klinkerbestrating en onder grote stoeptegels, betontegels en natuursteen. Er moet wel rekening gehouden worden met overgangen tussen bijvoorbeeld gras en bestrating daar de inregeling anders is. Praktisch houdt dit in dat bij een overgang tussen verschillende ondergronden een nieuwe string met sensoren start. Detectiestrings De detectiestrings worden op 60 centimeter diepte aangebracht. De sensoren worden gefixeerd door de punt in de grond te steken. Vervolgens worden de sensoren bedekt met zand en kan de afwerking met aarde, gebroken puin of etc. weer geschieden. De detectiestrings zijn voorzien van ongevoelige aansluitbekabeling en worden aan het einde afgestoten door een terminator. De maximale lengte van de ongevoelige bekabeling mag maximaal 150 meter bedragen.

Zie hier een voorbeeld,
gronddetectie

Analyzers

Microprocessor gestuurde verwerkingsunit voor de signalen die door de strings gegenereerd worden. De onderlinge analyzers worden middels een interne bus gekoppeld en kunnen vervolgens via software beheerd en ingeregeld worden. Het is ook mogelijk de analyzers te voorzien van repeaters voor glas of FTP waarmee de onderlinge afstanden van de opstellingen op respectievelijk 50 en 1,5 Km kunnen komen. Via de DEANET controller kan beheer gedaan worden in een controlekamer ter plaatse of via het www op die plaats waar dat gewenst is. De geavanceerde analyse van de algoritmes die van de sensoren komen worden digitaal opgenomen en kunnen ook later gebruikt worden voor analyse en inregelwerk.

DEA Map

DEA map is alarmmanagement software die de grafische interface vormt met de diverse detectiesystemen. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft een Multi-user functie waarin de functionaliteit per gebruiker kan worden aangegeven.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid