Huren of kopen van inbraakbeveiliging

Bij ECE brand en inbraakbeveiliging kunt u een keuze maken om een alarmsysteem te huren (leasen) of kopen. Het alarmsysteem huren is een optie als u zonder grote investering gebruik wilt maken van een alarminstallatie. Voor een vast bedrag per maand, waarbij de aansluiting op de meldkamer, het onderhoud, en de storingen zijn inbegrepen. Wel betaalt u éénmalig installatiekosten. Het kopen van een alarminstallatie heeft als voordeel dat u direct eigenaar bent van het alarmsysteem. U kunt er jarenlang gebruik van maken, zonder de maandelijks kosten. Het eerste jaar betaald u wel maandelijks voor het service abonnement. Daarna kunt u een keuze maken welke service u wilt blijven behouden. Ook zonder een abonnement blijft het systeem normaal werken.
Als de situatie anders is? Dan is dat geen probleem, onze adviseurs maken met u een advies op maat. Is er een eis van een verzekeraar? Dan kan het alarmsysteem opgeleverd worden en met BORG certificaat of opleverbewijs. Bent u ondernemer en heeft u een alarmsysteem voor de zaak nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. Naast het leveren van een beveiligingssysteem kunnen wij u ook voorzien van een BMI (brandmeldsysteem) of camerabeveiliging. Vraag vrijblijvend advies aan voor de mogelijkheden!

Garantie
Bij aanschaf van een alarmsysteem het zij huren of kopen en een onderhoud en service contract afsluit, dan heeft u gedurende de looptijd van het contract 5 jaar garantie na aanschaf. U betaald dan dus geen arbeid-, voorrij- of materiaal kosten. Dit betekent dat u altijd zeker bent van een goed werkend systeem. Indien u het contract na 5 jaar wilt voortzetten vervalt de garantie op de producten. Het arbeidsloon en voorrij kosten blijven wel inbegrepen! Als u onderdelen koopt zonder contract dan is de standaard garantie 2 jaar. (exclusief arbeid en voorrij kosten).

Onderhoud
Een beveiligingssysteem moet jaarlijks worden gecontroleerd en onderhouden. Daarom wordt er 1 maal per jaar een periodiek onderhoud gepleegd. We controleren alles op de juiste werking, vervangen eventueel batterijen en bekijken of de woonsituatie mogelijk is gewijzigd. Hiermee bouwen we nog meer zekerheid en verzekerd van de beste service en beveiligingssysteem.

24/7 Service
Betekent dat u met een huur of service overeenkomst ons 24/7 gedurende het contract kunt bellen met vragen en dat we kosteloos bij u langs komen voor eventuele reparatie van het systeem mocht er onverhoopt een defect ontstaan (dus incl. voorrijdkosten en arbeidsloon).

                                             alarmsysteem

Private lease van een alarmsysteem is er al vanaf 25,00 per maand incl. BTW
éénmalige kosten 599,00 incl. BTW
Looptijd minimaal 1 jaar, daarna per maand opzegbaar.
Het maandbedrag wordt automatisch van u rekening afgeschreven.

Voor deelbetalingen en huurkoop of huren neem contact met ons op, 030 – 2447792
of info@ecebv.nl

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

 

Draadloze buiten beveiliging voor woning

Het beveiligen van een woning kan op verschillende manieren, u kunt kiezen voor traditionele beveiliging met binnen melders maar tegenwoordig word vaak gekozen voor buitenbeveiliging. Het voordeel van buitenbeveiliging is dat als er een poging word gedaan om in te breken dat er geen schade aan de woning ontstaat en u direct een melding krijgt via de App. Meer voordelen zijn dat het alarmsysteem gebruikt kan worden als u thuis bent of wanneer de kinderen wakker worden normaal door het huis kunnen lopen zonder dat er alarm word veroorzaakt. Dus alle gemak voor een optimale beveiliging. Het kan draadloos of bekabeld.

buitenbeveiliging

Meldkamer

Als uw alarmsysteem op een meldkamer wordt aangesloten, blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

Wilt u meer informatie of een passende offerte klik (hier) en nodig ons uit voor een gesprek.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid