Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is onmisbaar voor woningen en bedrijven. Een Provision camerasysteem heeft als groot voordeel dat het preventief erg goed werkt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kan het ook als bewijsmateriaal dienen. Het bied als burger of personeel bescherming en veiligheid en een goed gevoel bij het uitvoeren van haar of zijn taken. Bij een winkel is het zeer effectief als er een beeldscherm hangt bij een ingang voor ongewenste bezoekers. Een beeldscherm kan ook gebruikt worden om een overzicht van alle camerabeelden weer te geven, bij voorbeeld in een magazijn of winkel paden. Het is ook mogelijk om de Provision camerabeelden te koppelen met een AVS alarmsysteem, zodat wanneer de meldkamer een alarmmelding binnen krijgt, ze live mee kunnen kijken op de camera’s. Deze beelden kunnen met live View vervolgens doorgezet naar de Politie.

Projecteren van camera’s bedrijven.

Bij projecteren van camera’s wordt er rekening gehouden met de doelstelling van het systeem en wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera’s kunnen bijvoorbeeld worden toegepast om overzicht over een bepaald gebieden te verkrijgen of men kan vanuit de het bedrijf zien of er een klant binnen komt of dat het personeel niet belaagd of bedreigd word.

Opslag camerabeelden

Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van Provision camerabeelden biedt ECE brand & inbraakbeveiliging diverse mogelijkheden en oplossingen.

Soorten camera’s

Er bestaan verschillende soorten en merken beveiligingscamera’s. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken. Zonde, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera’s en IP camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera’s leveren wel beelden die veel scherper en dus duidelijker zijn dan beelden van traditionele analoge bewakingscamera’s. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten megapixel camerasystemen, zoals bijvoorbeeld AHD van 2 tot 8 megapixel beveiligingscamera’s en IP camera‚Äôs tot 8 megapixel.

Camerabeveiliging in de nacht.

Camerabeveiliging kunt u overdag, maar ook ‘s nachts toepassen. Alle camera’s met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. Nachtzicht camera’s geven bij geringe licht omstandigheden nog kleur beeld.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid