Welk beveiligingssysteem kiest u?

Bent u opzoek naar een geschikt beveiligingssysteem en wilt u weten welk beveiligingssysteem het meest geschikt is voor uw situatie? ECE beveiliging verkoopt heel veel verschillende soorten beveiligingssystemen. Op deze pagina leest u over de verschillende beveiligingssystemen.

 

afbeelding-beveiligingsoplossingen

Camera beveiliging

Wilt u meer zicht op en rondom uw woning? Wilt u meer controle over wat er gebeurd als u niet aanwezig bent? Dan is camerabeveiliging iets voor u. Camerabeveiliging is erg handig als u beelden wil vastleggen (en eventueel later wilt terugkijken). Door het strategisch plaatsen van verschillende beveiligingscamera’s is het mogelijk om rondom een woning of bedrijfspand camerabeelden op te nemen. Hierdoor bent u inbrekers en kwaadwillende een stap voor. De meeste inbrekers proberen zo anoniem mogelijk een buit te halen. Met een camera beveiligingssysteem van ECE verlaagt u de kans dat inbrekers uw woning of pand uitkiezen.

Als u meer wilt weten over de verschillende soorten beveiligingscamera’s kijk dan hier het overzicht dat wij aanbieden of ga naar de webwinkel.

afbeelding welk beveiligingssysteem

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging doet u met inbraak preventie. Om te zorgen dat er bij u niet wordt ingebroken, is het verstandig om preventieve maatregelen te treffen. Een voorbeeld van maatregelen die u kunt nemen is het plaatsen van verschillende sensoren in en rond om uw woning of pand. De sensoren detecteren vooraf ongewenste activiteiten. We bieden bewegingssensoren en druksensoren aan die elk voor een eigen doel ingezet kunnen worden. De bewegingssensoren reageren op beweging, zelfs in het donker. De druksensoren reageren uiteraard op de druk die de sensor meet. Bij een verandering in druk, bijvoorbeeld als er iemand ongewenst op het gazon gaat staan, zal de sensor dit signaal oppakken.

Als u meer wilt weten over welk beveiligingssysteem wij aanbieden kijk dan hier in het overzicht of ga naar de webwinkel.

 

Brandbeveiliging

Wilt u uw woning of pand brandveilig maken? Op de pagina waarom brandbeveiliging leest u de noodzaak van het op orde hebben van brandbeveiliging. Heeft u hulp of advies nodig over brandbeveiliging en de noodzaak hiervan? We helpen u graag, neem contact op voor een adviesgesprek met een gecertificeerd installateur.

ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid