Slim beveiliging met een AVS volledig draadloos en snoerloos alarmsysteem!

Wilt u een campers, garage, caravan, boten, vrachtauto’s of een chalet op een camping beveiligen waar geen continu 230 volt aanwezig? Dan is het AVS volledig draadloos en snoerloos alarmsysteem de oplossing!

Dit draadloze alarmsysteem kan geïnstalleerd worden inclusief een doormelding naar uw mobiele telefoon of meldkamer.

Volledig draadloos alarmsysteem (geen 230v nodig)

Het alarmsysteem wordt gevoed door 6 D-cellen met een levensduur van 24 maanden.
Er zit een ingebouwde GSM/GPRS 4G kiezer in de centrale die u bij een calamiteit een Push bericht kan sturen naar uw mobiel of gewenst naar een meldkamer. Om er voor te zorgen dat de voeding in de centrale altijd voldoende aanwezig is kunt u bij de instellingen een percentage (%) invoeren dat als de D-cellen moeten worden vervangen u een bericht op uw mobiel ontvangt.

Inclusief montage v.a. 1.500,00 excl. BTW

Volledig draadloos alarmsysteem

De techniek

Het alarmsysteem is volledig draadloos en voorzien van de nieuwste 868mhz technieken.

Het RAPTOR platform gebruikt de innovatieve One Bidirectional draadloos Techniek GFSK 868 Mhz. De Bidirectionele communicatie tussen het bedieningspaneel en de componenten met “DPT” (Dynamic Power Transmittion) verminderd het verbruik van batterijen, zo verlengt de levensduur van de batterijen.

De communicatie tussen centrale en componenten heeft een beveiliging door zijn automatische zoekfunctie van kanalen (AFC) die continu detecteert op interferentie van buitenaf. De GSM / GPRS communicatie module, staat het toe totaal om het systeem op afstand te beheren en te configureren door de gebruiker. Het systeem biedt de maximale flexibiliteit voor gebruik.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Of stuur ons een mailtje door op de onderstaande knop te klikken.

Neem contact op!
ECE brand & inbraakbeveiliging © Privacybeleid