Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Rolluiken en Brandwerende rolluiken

Rolluiken zijn in de eerste plaats functioneel, maar ook aan het design is gedacht. U kunt kiezen uit diverse kastvormen, gerolvormd of extrusie, bedieningsopties en profielkleuren voor zowel de omkasting als voor de lamellen. Wij leveren stalen rolluiken tot klasse3. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rolluiken zijn niet alleen licht- en zonwerend, maar ook inbraakvertragend en -werend en daarnaast energiebesparend. Die energiebesparing kan oplopen tot 14%. De rolluiken van ECE voldoen aan de HR Ready-norm. De mate van besparing van energie is mede afhankelijk van de montage aan de gevel. De vorming van een afgesloten  luchtlaag tussen het rolluik en de gevel en het raam is van belang voor de isolatie. Ook de lamellen zelf zijn goed geïsoleerd met polyurethaan als isolatieschuim. De inbraakvertragende eigenschappen zijn afhankelijk van de uitvoering van de lamellen, die samen het pantser vormen van het rolluik. De keuze van de lamel bepaalt de maatvoering van de omkasting.
 

  • Oerdegelijke beveiliging
  • Volledig gesloten karakter
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Tot hoogste beveiligingsklasse 

Gesloten karakter type VSTB
Dit model is het klassieke beveiliging type dat met de juiste materiaalsoort en de juiste
materiaaldikte in de hoogste beveiligingsklasse uitkomt. Deze rolluiken zijn daardoor vooral populair voor het beveiligen van inbraakgevoelige objecten zoals kantoorpanden, bedrijfsruimtes en achterzijde van winkels, maar ook prima toepasbaar voor industriële toepassingen of het creëren van een compartiment.

De profielen zijn te leveren in een vlakke (P-serie) en bolle (B-serie) uitvoering. Zowel in staal, aluminium of R.V.S. leverbaar. Standaard zijn de profielen verzinkt staal of blank aluminium. Eventueel zijn de profielen in ieder gewenste ral kleur te poedercoaten of in een geanodiseerde aluminium uitvoering leverbaar. Materiaal diktes variërend van 0.88 mm tot 2.00 mm.

Bel vrijblijvend voor een offerte.  030 - 2447792