Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Mistbeveiliging

Mistbeveiliging v.a. € 1.150,00 incl. btw en montage
mistgenerator is gecertificeerd.

Losse cilinders kunt u telefonisch bestellen of afhalen.
prijzen van de cilinders.

A 01   

€ 

42,35

AH01

78,65

A 03

39,33

AH03

69,58

Spuitmond verlenging 7 cm

90,75

Drie gaten mondstuk

86,21 

 

 

 

 

 

 prijzen zijn incl. BTW
verzendkosten Nederland €  10,00
verzendkosten België  €  25,00

Mistbeveiliging wordt over het algemeen aangeschaft om diefstal of overvallen te voorkomen. Binnen enkele seconden staat het te beveiligen object in zeer dichte mist, waardoor de inbreker niets meer kan zien en zo gedesoriënteerd raak. Er zit dan ook niks anders op om voor hem of haar het pand te verlaten met lege handen. Zeer belangrijk voor uw werknemers daar wordt ook een bedreiging tot een minimum beperkt. De aanwezige producten lopen geen schade op en blijven netjes op hun plaats liggen.

Heb ik mistbeveiliging nodig.
Mistbeveiliging heeft zich in de afgelopen jaren wel bewezen als een middel tegen inbraak en overvallen. Bij een inbraak of overval gaat er teveel tijd verloren voordat de politie ter plaatse kan zijn. Een Urfog mistmachine is op die momenten zeer effectief. Door dat binnen enkele seconde de ruimte wordt gevuld met zeer dichte mist wordt het zicht beperkt tot bijna nihil en is er geen kans om goederen mee te nemen. Door de zeer snelle uitstoot van de mist ontstaat er een schrikeffect en zal de inbreker zich snel uit de voeten maken.

De werking van de mistmachine.
De mistmachine kan op twee manieren worden geactiveerd. Hij kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem die bij inbraak automatisch mist spuit, maar de mistmachine kan ook d.m.v. een overvalknop worden geactiveerd. De mistmachine is voorzien van een uitgang hiervoor.

Ontstaat er schade van een URFOG mistmachine aan mens, dier of producten.
Nee, de mist uit onze mistmachine is onschadelijk. De mist is getest en u kan dit terugvinden op het certificaat.