Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gronddetectie / overklimbeveiliging

SISMA CP is een innovatief en gepatenteerd ondergronds omtrekbeveiliging systeem. Het kan worden geïnstalleerd onder verschillende bovenlagen zoals gras, bestrating en asfalt.

SISMA CP is een innovatief en gepatenteerd ondergronds omtrekbeveiliging systeem. Het kan worden geïnstalleerd onder verschillende bovenlagen zoals gras, bestrating en asfalt. Omdat het systeem zich onder de grond bevindt is het volledig onzichtbaar. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om het systeem te lokaliseren en te saboteren. Een geheel onderhoudsvrije speciale string van seismische sensors detecteert de drukgolven die door lopende personen worden opgewekt. Met Sisma CP kunt u de volledige omtrek van een bedrijfsterrein of prive woning beveiligen tegen ongewenste indringers.
 

Een schrikdraadbeveiligingssysteem van ECE is een efficiënt wapen in de strijd tegen criminaliteit en vandalisme en wordt door een steeds groter wordende groep van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen overal ter wereld ingezet. Dit systeem heeft bewezen dat het de schade en overlast als gevolg van inbraakpogingen daadwerkelijk kan terugdringen. Het systeem geeft niet alleen een pijnlijke (niet-dodelijke) schok af maar zorgt tevens voor een alarm, bijvoorbeeld wanneer een draad wordt doorgeknipt. Dit alarm kan desgewenst worden doorgegeven aan een meldkamer, inbraaksysteem of camerasysteem.

Ons systeem kan 24-uur per dag in werking blijven, waarbij ervoor kan worden gekozen om overdag alleen de draden te beveiligen tegen knippen en klimmen, terwijl er ‘s-nachts of in het weekend ook een schok wordt afgegeven aan iedereen die de draden aanraakt. Uiteraard wordt het hekwerk zodanig geïnstalleerd dat ongewenst contact met onschuldige voorbijgangers wordt vermeden. Ook voldoet het systeem aan de Europese veiligheidseisen.

Eenvoudige installatie op (bestaande) hekwerken, dakranden, muren, poorten of als vrijstaand schrikdraadsysteem. Vormt een fysieke barriere voor indringers en geeft een (niet-dodelijke) schok af. Geeft in geval van een indringer een alarm af. Zeer aantrekkelijk voor zowel kleine als grote installaties. Lage onderhoudskosten.

Bel ons vrijblijvend voor een offerte 030 - 2447792