Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

ECE brand & inbraakbeveiliging

ECE brand & inbraakbeveiliging is een professioneel familie bedrijf en gespecialiseerd is op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en brandbeveiliging zowel binnen als buiten in de ruimste zin van het woord. Vanuit één vestiging bedienen wij onze klanten in heel Nederland.
 

Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trots op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen. Kwaliteit en een goed advies staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u klant en geen nummer. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle nieuwe ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie.

Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen krijgen onze monteurs ieder half jaar een bijscholing van de producten om optimaal bij te blijven. Wij zijn aangesloten bij een branche-organisatie. Wij zijn NCP erkend, een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf gecertificeerd.

Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven. Wij leveren dan ook geen standaard oplossingen voor de beveiliging van uw pand, maar stellen een persoonlijk veiligheidsplan op. Na de installatie van het systeem, zorgen wij voor de benodigde service en het onderhoud.

Zit u met vragen over een beveiliging of bent u niet tevreden met uw huidige leverancier? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Handleiding nodig?

Handleiding zoeken